400 450 civarıSlingshot. Maksimum bütçen nedir?
400 450 arasıSlingshot daha iyi, bütçeniz tam olarak ne kadar ona göre bir öneride bulunalım.
Arkadaşlar ben mouse almak istiyorum ama ASUS M3 Aura mı daha iyi yoksa XPG slingshot mu daha iyi olur karar veremedim.
Elinizin boyutu ve tutuş şekliniz nedir?400 450 civarı
Eğer bütçeni arttırabilirsen ASUS ROG keris modeli var.
![]()
ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM
ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
yani elimin boyutu orta diye geçiyoda tutuş şeklimi bilmiyorum her mouse kullanabiliyorumElinizin boyutu ve tutuş şekliniz nedir?
bunu gördüm ama diğer bileşenler içinde para gerektiği için arttıramıyorumkiBu arada XPG slingshot modeli de alınabilir. 3360 sensöre sahip. Bu bütçedeki en iyi sensörlerden. Ama bütçe arttırıp ROG keris modeline yönelirseniz daha iyi olur. 3389 gibi üst düzey bir sensöre sahip.
yani elimin boyutu orta diye geçiyoda tutuş şeklimi bilmiyorum her mouse kullanabiliyorum
palm gripEki Görüntüle 1795008Bu tutuş şekillerinden hangisi sizinkine daha çok uyuyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.