Merhaba. Daha önce böyle bir soru vardı ise bulamadığım için yeniden konu açıyorum. Kusurum hoş görülür umarım.
AMD işlemcili PC'me Mac OS X kurmak istiyorum. Ne kadar araştırsam da bu anakart için bir bilgiye erişemedim. Sistem özelliklerimi sıralarsam belki daha uzman bir kişi yardımcı olabilir diye düşündüm.
Anakart : ASUS M4A78LT-M LE
İşlemci : AMD Phenom II X4 B55
Ekran Kartı : Zotac GeForce 8400 GS (Ya da anakartın kendi üzerindeki grafik kartı)
RAM : Kingston DDR3 4GB
HDD : Samsung 500 GB 7200 RPM
Ses kartını onboard olarak kullanmak istemiyorum, çünkü stüdyo kayıtlarım için kullandığım iki adet harici ses kartım var. Birisi USB bağlantılı Roland UA-25 EX diğeri ise FireWire bağlantılı (ki bunun için anakarta takmış olduğum FireWire kartım var) Focusrite Saffire Pro40
İşin aslı kurulumu hiç denemedim. Sebebi başlangıçta yapılması gereken BIOS ayarlarını incelediğimde kullandığım anakarta göre hazırlanmış videolu ya da fotoğraflı anlatımı bulamamış olmam. Dolayısıyla çekindim ve hiç denemedim. İzlediğim ya da okuduğum bilgilerdeki anakart ayarlarını kendi BIOS'umda göremiyorum.
Umarım sistemim hakkında yeteri kadar bilgi verebilmişimdir ve yardım bulabilirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Cevabı kurmayı deneyerek öğrendim. Kuruluyormuş. Yalnız kurulumdan sonra bilgisayar hesabı yaratın kısmında' ya da buranın bir adım ilerisinde/gerisinde donup kalıyor. Sebebi ne olabilir?