Asus M4A78LT-M LE için RAM Önerisi

İyi günler arkadaşlar. Bilgisayarımda ''ASUS M4A78LT-M LE'' anakart mevcut. Bu anakartta ''kvr1333d3n9/4g'' ürün kodlu 4 GB 1333 MHz CL9 Kingston RAM mevcut. Ve benim anakartım "Dual-Sided RAM'' yani çift taraflı 16 çipli RAM destekliyor.
Bu bilgisayara 4 GB 1333 MHz çift taraflı RAM arıyorum fakat bulamadım. Okuyup da yardımcı olabilecek arkadaş olursa sevinirim. Bu arada forumdaki diğer konuları da inceledim. Bazı konulara onlarca yorum atılıyor fakat konuların neredeyse yarısına neredeyse hiç yorum atılmıyor. Yorum atılmayan konulara baktım herhangi bir absürt bir durum da göremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu 4 GB eski RAM'lerin fiyatı neden bu kadar pahalı ? Bu arada yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Konumda Technopat sitesine ufak bir eleştiride bulunmuştum ama bakıyorum ki 3. Dünya Ülkesinde yaşadığımız için ve ifade özgürlüğü olmadığı için konum '' kırpılmış ''. Buradan moderatör arkadaşa emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. :) @Murat5038

Son düzenleme:
Aslında eskiden de pahalılardı ancak şuan hem dolar yüzünden hem eskidiği için piyasadan kalktıklarından pahalılar.

Moderatörler kurallara göre sadece hareket ediyorlar. Diğer konularda yorumlar yapılmıyor gibi demişsiniz ancak en geç 1/2 gün içinde sorular cevaplanıyor. Tabi arada gözden kaçanlar oluyor tabi.
Ancak %90'ı gün içinde cevaplanıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı