Arkadaşım en son ne halin varsa gör dedittireceksiniz bize. Ondan sonra oyunlarda full ayar açmaya kalkınca da gelip burada KASIYOR deme! Biz öneri yaptık. +56 TL daha ver git toplama al 4 sene kafan rahat olsun. Ama siz ille de sürekli bir taraflarımıza kazık girsin istiyorsunuz.
Oyun için bilgisayar aldığını sanıyorsun, ama bize sorduğun bilgisayar aslında bir multimedya bilgisayarı. SypeR'ın önerdiği sistemi, işletim sisteminin bulunmamasından dolayı işletim sistemini ek para vereceğini düşünerek almıyorsan, ekran kartını GTX 760'a düşürüp W8.1 Single Language ekleyebilirsin. Daha ucuz ve daha iyi bir sistem olur.
Oyun için bilgisayar aldığını sanıyorsun, ama bize sorduğun bilgisayar aslında bir multimedya bilgisayarı. SypeR'ın önerdiği sistemi, işletim sisteminin bulunmamasından dolayı işletim sistemini ek para vereceğini düşünerek almıyorsan, ekran kartını GTX 760'a düşürüp W8.1 Single Language ekleyebilirsin. Daha ucuz ve daha iyi bir sistem olur.
SL'ye bile gerek yok. Gitsin direk düz Windows 8 alsın. Daha sonra Mağaza'dan yükseltmeyi indirsin. Ayrıca ille de orijinal kullanılacak diye de bir şey yok. Eğer okuyorsa benim gibi ücretsiz lisans alabilir. Açıkladık o kadar DreamSpark'ı falan.
Ben aşırı oyuncu değilim. Ben ileride mobil oyun yapacağım. Onu onun için alacağım.
ASUS DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
GSKILL 8GB RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL10 TEK MODÜL RAM
LOGITECH G300 GAMING MOUSE
AOC 19.5" E2070SWN GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
A4 TECH X7-G800V KABLOLU GAMER KLAVYE USB
WD 3.5" 1TB CAVIAR BLUE SATA 3.0 7200RPM 64MB CACHE HARDDISK
ASUS GTX650TI BOOST DIRECTCUII O.C GDDR5 2GB 192BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI
AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI
ASUS M5A97 LE R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART
ZALMAN Z11 PLUS MIDT ATX SİYAH KASA
ZALMAN ZM600-GLX DUAL FORWARD SERİSİ 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI
O zaman bu sistem nasıl vatan bilgisayardan
Syper sana kolay gelsin bu gibi durumlarda. Okurken insan sinirleniyor bu tür yorumlara. Adama 2000 TL'e en iyi dizebileceği sistemlerden birini dizmişsin Asus kalitesinden bahsediyor sana. Zaten Avatar'ından belli ne yapmak istediği...
Bir kere ASUS kalitesi diyorsun, biz sana çakma parçalar toplamıyoruz burda? Kasa desen "Cooler Master" neresinde sorun var mis gibi firmanın kasalarında? Anakart görüp görebileceğin "en iyi" BIOS özelliğine sahip ve muhteşem bir performans sunuyor. (bkz: tek tuşla overclock)
İşlemciye el atalım, AMD'nin en iyilerinden bir F/P ürünü. Daha ne önerelim sana? i5 4570 koyalım da ekran kartının fiyatını mı düşürelim yoksa fiyatı 2300TL'ye mi çekelim?