T TC Kadir Batuhan Koparan Hectopat Katılım 1 Mart 2014 Mesajlar 1 1 Mart 2014 #1 Merhabalar. Ben Asus m51va sahibiyim ve mac (hackintosh) kurmak istiyorum. İzlemek gereken yol bios ayarlarlari driverlar vs. nelerdir? Adim adim yardimci olursaniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler... Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2014
Merhabalar. Ben Asus m51va sahibiyim ve mac (hackintosh) kurmak istiyorum. İzlemek gereken yol bios ayarlarlari driverlar vs. nelerdir? Adim adim yardimci olursaniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
K KaanMert Hectopat Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 172 Yer İstanbul 1 Mart 2014 #2 Donanımlarını yazar mısın ? Mac OS X in hangi yazılımını istiyorsun ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 4 Mart 2014 #3 Her PC'nin BIOS ayarları farklıdır. BIOS'tan foto koyarsanız yardımcı oluruz. Core 3 Duo işlemciniz var. Mavericks kurabilmeniz gerek.
Her PC'nin BIOS ayarları farklıdır. BIOS'tan foto koyarsanız yardımcı oluruz. Core 3 Duo işlemciniz var. Mavericks kurabilmeniz gerek.