Asus M5A78 LX3 sisteme RAM tavsiyesi

zuri00

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Anakartım Asus M5A78 LX3. İşlemcim x2 270. Ekran kartım GT 730. Anakartım 1866 MHz'e kadar destekliyor fakat işlemcim kaç MHz'e kadar destekliyor bilmiyorum. Uygun frenkansta RAM önerir misiniz? İslemcinin desteklediği frenkanstan yüksek frenkanslı bir ram alsam sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenip alır mısınız bilmem ancak sıfır RAM'e vereceğiniz para geri kalan parçaların toplamından daha pahalı olacak. 2. el bir RAM ve işlemci yenilemeni öneririm.

@Sinan Gündüz Dikkatimi çekti ama sen genelde ikinci el öneriyorsun. Beni yanlış anlama sadece bir tespit bu. Tabi ki de garantili ve faturalı ikinci el bir RAM bulursa alabilir. Ama garantisiz ve faturasız donanım parçaları sıkıntı yaratabiliyor.

@Sinan Gündüz Dikkatimi çekti ama sen genelde ikinci el öneriyorsun. Beni yanlış anlama sadece bir tespit bu. Tabi ki de garantili ve faturalı ikinci el bir RAM bulursa alabilir. Ama garantisiz ve faturasız donanım parçaları sıkıntı yaratabiliyor.

Yanlış anlayacak bir durum yok. Burayı seviyorum ve herkese bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum. Nedendir bilinmez 2.el üründen çok korkuluyor burada. Ben performanstan yana olanlardanım. Burada herkes 1030/1050 Ti öneriyor. Bunları önermek için kafa yormaya bile gerek yok. Zaten kullanmadığım veya gücünü bilmediğim bir bileşenle ilgili yorumumu arasan da bulamazsın. Konuyu açan arkadaşın sistemi iyi bir sistem değil bu bir gerçek. Bu sistem için 280 TL verip sıfır bir RAM almak 'bana göre' israf gibi geliyor. Tüm bileşenleri toplasak işlemci + anakart + ekran kartı + PSU + HDD topla belki 280 TL bile etmeyecek 2.el olarak. Benimki sadece bir öneri tıpkı diğer insanlar gibi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı