Asus M5A78L-M LX3 BIOS güncelleme

KulaMandalina

Centipat
Arkadaşlar kullandığım anakartın BIOS'u 2013'ten kalma olduğu için uptadelemek istedim ve Recep Baltaş'ın yaptığı videoyu harfi harfine uyguladım ama sıkıntım şurada, Asus'un sitesinden indirdiğim uptade ROM dosyası olarak var ve ben bu dosyayı flasha attım. EZ Flash 2'de bu USB'yi okumuyor yardım ederseniz çok sevinirim. 6 saattir uğraşıyorum ama hala bi sonuç alamadım çalışmalarımdan :/

USB'yi FAT32 türünde biçimlendirip tekrar deneyin.

USB FAT32 türündeydi fakat benim USB'de virüs varmış.Bu Ez Flash 2 de okunmamasına sebep olabilir mi ? ROM dosyasını attığım flash EZ Flash da farklı gözüküyor çünkü.
En sonunda gittim ROM okunmuyor USB den diye gittim D ye attım (benim sistem Cde) ve sonunda yükledi bios tarihi 2016 diyor benim bunu yapmadan önce 2013 tü ama indirdiğim sürüm 2017 idi nasıl oldu da 2016 oldu hiç bir fikrim yok.😀
ÇÖZÜLDÜ
Arkadaşlar dediğim gibi 2013 sürümden 2017 upgradelerden 2016 sürümünü yapmışım nasıl böyle geldi bir fikrim yok.USB yerine D den BIOS u güncelledim.Bu bir çözümmüdür bilmiyorum ama kendi çözümüm böyle.Yine de önce daha uygun yolları kullanmanızı tavsiye ederim :D

Son düzenleme:
Bu Ez Flash 2 de okunmamasına sebep olabilir mi ? ROM dosyasını attığım flash EZ Flash da farklı gözüküyor çünkü.
Evet etkili olabilir. Farklı gözükmesi belleğin sorunlu olduğunu da gösterebilir. Farklı bellekle deneyebilirdiniz. D diski de bir depolama alanı olduğundan görüyorsa oradan da tabi seçilebilir dosya.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı