Intel Core i5-2400 CPU @3.10 Ghz (4 CPU)
NVIDIA GeForce GT 420 2 GB
1 TB Seagate Sata III HDD
6 GB DDR3 RAM
Pegatron IPXSB-H61
Şimdi bu sisteme 1050Ti ekran kartı alacağım ama internette anakartın cok sorunlu bi anakart oldugundan bahsedilmiş, 1050 Ti ile uyum sorunu da oluyormuş bazen.
Anakartının son BIOS güncellemesini yaptığında GTX 1050 Ti takabilirsin. IPXSB-H61 kullanıcıları görüntü alamadığı ekran kartlarını BIOS güncellemesinden sonra çalıştırdığını belirtmiş. Öncelikle BIOS'u güncelleyip sonra GTX 1050 Ti siparişini verin. Gereksiz yere anakart masrafına girmenize lüzum yok. Anakarta vereceğin para ile 200 liraya Xeon E3-1220 alıp boşa çıkan işlemcini de 2. el alım/satım platformlarında 200 liraya rahatlıkla satabilirsin.
IPXSB-H61 BIOS güncellemesi ile ilgili internette tonla rehber var. Rehberlere bakıp BIOS güncellemesini gerçekleştirebilirsin.