Soslu CPU
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 5600X // GTX 1650 // 16x1GB 3200mHz // Corsair CV550 - 80+ /// Windows 11 Home
- Meslek
- Öğrenci
İyi günler yakın zamanda kasa alacağım ama bu sorunla karşılaştım ne yapacağım bilmiyorum hiçbir yerde bilgi verilmemiş.
RGB destekliyor mu veya ARGB?
•Aşağıdan linkini bıraktığım kasalara ve anakartıma bakabilirsiniz.
—>Anakartım: ASUS M5A78L-M le USB-3
—>Kasalar;
MSI MAG Forge 100R: MSI Mag Forge 100r Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
MSI MAG Forge 100M: MSI Mag Forge 100m Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Power Boost: Power Boost Powerboost Powersız Vk-e03c 4 X Rgb Fanlı Gamıng Mıd-tower Kasa Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
•Not: Linkler virüslü değil direkt Trendyol sitesinden kopyaladım, link kısaltma servisleri kullanmadım.
RGB destekliyor mu veya ARGB?
•Aşağıdan linkini bıraktığım kasalara ve anakartıma bakabilirsiniz.
—>Anakartım: ASUS M5A78L-M le USB-3
—>Kasalar;
MSI MAG Forge 100R: MSI Mag Forge 100r Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
MSI MAG Forge 100M: MSI Mag Forge 100m Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Power Boost: Power Boost Powerboost Powersız Vk-e03c 4 X Rgb Fanlı Gamıng Mıd-tower Kasa Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
•Not: Linkler virüslü değil direkt Trendyol sitesinden kopyaladım, link kısaltma servisleri kullanmadım.