Asus M5A97 R2.0 tabanlı sistem

Sistem nasıl ?

• Oy verenlerin toplamı
    10

lordoski

Hectopat
Arkadaşlar yarın veya pazar bu sistemi alıcam artık ne zaman gelirse babam yurt dışından ama bu hafta sonu gelicek . Bütçe 2000 TL. Sisteme eklemem cıkartmam gereken bişey var mı ? Bi bakıp yorum yaparsanız sevinirim. Ayrıca bu hafta sonu indirimi olmadan olduktan sonra fiyat farkı 1800 1900 olursa hddyi daha iyi alıcam. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler. Staja gidicem saat 1 gibi geldikden sonra herkesin

Yorumunu okuyacağım

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir sistem olmuş fakat bir SSD oraya çok güzel yakışır.
Çok isterdim fakat zaten bütçenin dışına cıktım 2000 TL max Bide ben bunlar %30 değil dedim ama cuma değil cumartesi konuluyo dimi hafta sonu indirimleri ? Cünkü bazılarında %30 yazıyo bunlar %35 e cıkıyo hafta sonu? Yani fiyatın düşme olasılığı var galiba hala düşünebilirim.

Adamın bütçesi 2000 tl çokta iyi sistem olmuş. Ne ssd' si , fakatı falan yok , yorum yapmak için yorum yapmayın.

Sistem gayet güzel olmuş,bu bütçeye daha iyisini toplamak zor olurdu.
Vatan her hafta sonu %25 indirim yapar fakat bazı hafta sonları %30 yapar.Hiç %35 yaptığını görmedim.

Sistem gayet güzel olmuş,bu bütçeye daha iyisini toplamak zor olurdu.
Vatan her hafta sonu %25 indirim yapar fakat bazı hafta sonları %30 yapar.Hiç %35 yaptığını görmedim.
Ben birden fazla %35 gördüm ama kampanyalı üründü galiba. Neyse yarın heralde bi 100 200 lira ucuzlasa yeter zaten bana Sistemde eklenip çıkartılıcak hiç bişey yok mu ya ? Vardır illa cevap gelir ben saat 1 e kadar beklemedeyim.

Bana kalırsa yapabileceğin tek şey işlemciyi biraz geliştirmek olur, yoksa sistem gayet yerinde.

Kendinize yeni konu açın.

Geldim stajdan da hiç tavsiye yok. Sistem tamammıdır ? Yani performans kaybı yaşamadan daha ucuza yapılamaz mı ? Ayrıca oyunları hangi ayarlarda oynarım. Televizyon var 109 ekran ondada oynarım arada oyunları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…