Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 15 Haziran 2014 #11 Evet Windows 8.1 linkteki. Windows 7 USB DVD download tool'u kullanarak USB'ye yazdıracaksın. Linkte her türlü açıklama mevcut.
Evet Windows 8.1 linkteki. Windows 7 USB DVD download tool'u kullanarak USB'ye yazdıracaksın. Linkte her türlü açıklama mevcut.
Web Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 1.059 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #12 Silinen üye dedi: .iso dosyası haline getireceksin, daha sonra .iso olarak Usb Belleğe atıcaksın, "system boot settings"den ""usb'yi seçiceksin (bilgisayara takılı olcak usb bellek) daha sonra tekrar başlattığında yükleme ekranı gelecek. Genişletmek için tıkla... Peki Hash değeri mi bir şey varmış. Onu konrtol etmek gerekir mi?
Silinen üye dedi: .iso dosyası haline getireceksin, daha sonra .iso olarak Usb Belleğe atıcaksın, "system boot settings"den ""usb'yi seçiceksin (bilgisayara takılı olcak usb bellek) daha sonra tekrar başlattığında yükleme ekranı gelecek. Genişletmek için tıkla... Peki Hash değeri mi bir şey varmış. Onu konrtol etmek gerekir mi?
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #13 Silinen üye dedi: Peki Hash değeri mi bir şey varmış. Onu konrtol etmek gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Ben kontrol etmemiştim, açıkcası okuduğum zamanda kafam basmadı ne olduğunu
Silinen üye dedi: Peki Hash değeri mi bir şey varmış. Onu konrtol etmek gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Ben kontrol etmemiştim, açıkcası okuduğum zamanda kafam basmadı ne olduğunu
Web Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 1.059 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #14 Silinen üye dedi: Ben kontrol etmemiştim, açıkcası okuduğum zamanda kafam basmadı ne olduğunu Genişletmek için tıkla... Ben de pek anlayamadım.
Silinen üye dedi: Ben kontrol etmemiştim, açıkcası okuduğum zamanda kafam basmadı ne olduğunu Genişletmek için tıkla... Ben de pek anlayamadım.
TiveR Hectopat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #15 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim
Web Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 1.059 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #16 TiveR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
TiveR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Gamer.ilker Hectopat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #17 Bizde bu gün kahvaltımızı yaptıktan sonra sistemi alacağız. Windows 8.1'i nasıl kurulacağını bilmediğim için Bilgisayarcıya götüreceğim.
Bizde bu gün kahvaltımızı yaptıktan sonra sistemi alacağız. Windows 8.1'i nasıl kurulacağını bilmediğim için Bilgisayarcıya götüreceğim.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 15 Haziran 2014 #18 İlgili video mevcut sitemizde. Konuda linkleri var. Rahatça kendiniz yapabilirsiniz. Tek tek anlatılıyor her şey. Bilgisayarcının eline bırakmayın.
İlgili video mevcut sitemizde. Konuda linkleri var. Rahatça kendiniz yapabilirsiniz. Tek tek anlatılıyor her şey. Bilgisayarcının eline bırakmayın.
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 15 Haziran 2014 #19 Bilgisayarciya sakin birakmayin. Nereyi beceremezseniz, konu acin. Biz buradayiz.
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #20 Yazdığın bilgisayardan anakartın driver'larını indirin. Sistem boot ettikten sonra internetten olmıyacak.
Yazdığın bilgisayardan anakartın driver'larını indirin. Sistem boot ettikten sonra internetten olmıyacak.