umut51 Kilopat Katılım 20 Mayıs 2012 Mesajlar 130 Yer Niğde Daha fazla Meslek Bilişim teknolojileri öğretmeni 28 Temmuz 2012 #11 BilgisayarKurdu dedi: 60 GB SSD almanın bir mantığı yok bende. Alacaksam 120 GB alırım ben. Genişletmek için tıkla... Anadoluda bir söz var, eskisi olmayanın yenisi olmazmış. SSD istesen 60'lık da alırsın...
BilgisayarKurdu dedi: 60 GB SSD almanın bir mantığı yok bende. Alacaksam 120 GB alırım ben. Genişletmek için tıkla... Anadoluda bir söz var, eskisi olmayanın yenisi olmazmış. SSD istesen 60'lık da alırsın...
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.467 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 28 Temmuz 2012 #12 Yav abicim bak SSD nin parasını harçlık niyetine versen şu liseli ergene yani bana Yemin ediyorum yine almam 60 GB lık. Hafıza konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorum ben. 60 GB SSD ye fındık kabuklarını bile sığdıramam ben
Yav abicim bak SSD nin parasını harçlık niyetine versen şu liseli ergene yani bana Yemin ediyorum yine almam 60 GB lık. Hafıza konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorum ben. 60 GB SSD ye fındık kabuklarını bile sığdıramam ben