ASUS M5A97 SLI Desteği ?

• Konuyu başlatan ber2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.744
O zaman sen bu ay biraz kendini sık paranı harcama , bir daha ki ay bahsettiğim ekran kartını alırsın . Bence buna değer .

Hocam zaten 1 aydır bekliyorum. Kimseden de ödünç ekran kartı bulamadım. Diğer sistem parçalarım Kenarda boşu boşuna duruyor. Kutular Açılmamış vaziyette çalıştıklarından bile şüpheliyim..

- - - Güncellendi - - -

Sli, ilerleyen zamanlar için geçerlidir. Kimse sıfırdan bilgisayar toplarken sli düşünmez zaten, ben Gtx 660 aldım ileride bir tane daha almayı düşünüyorum, tekrar ekran kartını sat, yenisini al vs. uğraşmamak için. Belki performansı o kadar iyi gelmeyebilir ama %10-15 o da benim için sorun olmaz diye bakıyorum olaya.

- - - Güncellendi - - -

7850'de alsanız korkutulan kadar sorun olmayacaktır, ama 1 ay sonra PSU değiştirmek zorunda kalırsınız, çoklu ekran kartı sistemleri çok güç tüketirler.

Corsair200r + Cx600 Sıfır vaziyetde kenarda duruyor.. Tek eksiğim ekran kartı.

Hocam zaten 1 aydır bekliyorum. Kimseden de ödünç ekran kartı bulamadım. Diğer sistem parçalarım Kenarda boşu boşuna duruyor. Kutular Açılmamış vaziyette çalıştıklarından bile şüpheliyim..

Bir süre ekran kartsız kullan? 1 ay sonra alabilecekseniz şimdiden almanız yazık olur, ben 6 ay beklemiştim bir sistem toplamak için :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı