Ahmet Onur Yeygün Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 88 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Proje Yöneticisi 9 Temmuz 2014 #1 Merhaba; Anakartımı değiştirdim fakat bu anakartta bios nasıl güncellenir bilmiyorum, yardımlarınızı rica ederim.
Merhaba; Anakartımı değiştirdim fakat bu anakartta bios nasıl güncellenir bilmiyorum, yardımlarınızı rica ederim.
monaktus Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 973 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2014 #2 Asus Al Suite II programını indirip bios güncellemesini yapabilirsin.
JuernofbaN Kilopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 274 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2014 #3 Aga aynısı bende var dur anlatıyım 1) Anakart - M5A99FX PRO R2.0 - ASUS aç bu siteyi. 2 ) Lütfen İS seçin diyor: Ordan senin Windowsunun sürümü neyse seç, 3 ) Seçtiysen: Yetkili Satıcı Listesi (4) Hotfix (1) BIOS (17) BIOS-Araçları (2) SES (3) LAN (2) USB (1) Araçlar (8) SATA (3) Manuel (13) Böyle birşey çıkacak, BIOS'a tıkla. Bios'a tıkladığında en üstteki son sürümü indir. M5A99FX PRO R2.0 BIOS 2501 Enhance compatibility with some USB device.Dosya Boyutu3.14 MBytesgüncelleme [TBODY] [/TBODY]İndirdiğin şeyden sonrasını Recep Baltaşın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videosunu izleyip devam et. 1 usb bellek lazım bu arada. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2014
Aga aynısı bende var dur anlatıyım 1) Anakart - M5A99FX PRO R2.0 - ASUS aç bu siteyi. 2 ) Lütfen İS seçin diyor: Ordan senin Windowsunun sürümü neyse seç, 3 ) Seçtiysen: Yetkili Satıcı Listesi (4) Hotfix (1) BIOS (17) BIOS-Araçları (2) SES (3) LAN (2) USB (1) Araçlar (8) SATA (3) Manuel (13) Böyle birşey çıkacak, BIOS'a tıkla. Bios'a tıkladığında en üstteki son sürümü indir. M5A99FX PRO R2.0 BIOS 2501 Enhance compatibility with some USB device.Dosya Boyutu3.14 MBytesgüncelleme [TBODY] [/TBODY]İndirdiğin şeyden sonrasını Recep Baltaşın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videosunu izleyip devam et. 1 usb bellek lazım bu arada.
Ahmet Onur Yeygün Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 88 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Proje Yöneticisi 9 Temmuz 2014 #4 Ellerine sağlık, çok teşekkür ederim.
JuernofbaN Kilopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 274 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2014 #5 Ahmet Onur Yeygün dedi: Ellerine sağlık, çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demeeek Yeterki bios'un güncellenirken dikkat et bilgisayar kapanmasın Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2014
Ahmet Onur Yeygün dedi: Ellerine sağlık, çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demeeek Yeterki bios'un güncellenirken dikkat et bilgisayar kapanmasın
Ahmet Onur Yeygün Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 88 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Proje Yöneticisi 10 Temmuz 2014 #6 JuernofbaN dedi: Ne demeeek Yeterki bios'un güncellenirken dikkat et bilgisayar kapanmasın Genişletmek için tıkla... Eyvallah, başarılı bir şekilde güncelledim. Çok teşekkürler tekrar. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2014
JuernofbaN dedi: Ne demeeek Yeterki bios'un güncellenirken dikkat et bilgisayar kapanmasın Genişletmek için tıkla... Eyvallah, başarılı bir şekilde güncelledim. Çok teşekkürler tekrar.
monaktus Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 973 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2014 #7 Asus'un kendi programı varken flash ile güncellemeye uğraşmak boşu boşuna zaman kaybından başka bir şey değil.
Asus'un kendi programı varken flash ile güncellemeye uğraşmak boşu boşuna zaman kaybından başka bir şey değil.
JuernofbaN Kilopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 274 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2014 #8 monaktus dedi: Asus'un kendi programı varken flash ile güncellemeye uğraşmak boşu boşuna zaman kaybından başka bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Programını bizimlede paylaşta diğer seferinde boşuna zaman kaybetmeyelim kardeşim.
monaktus dedi: Asus'un kendi programı varken flash ile güncellemeye uğraşmak boşu boşuna zaman kaybından başka bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Programını bizimlede paylaşta diğer seferinde boşuna zaman kaybetmeyelim kardeşim.
monaktus Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 973 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2014 #9 JuernofbaN dedi: Programını bizimlede paylaşta diğer seferinde boşuna zaman kaybetmeyelim kardeşim. Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazmıştım ama bir daha yazayım Asus Al Suite II anakartına göre III'de olabilir.
JuernofbaN dedi: Programını bizimlede paylaşta diğer seferinde boşuna zaman kaybetmeyelim kardeşim. Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazmıştım ama bir daha yazayım Asus Al Suite II anakartına göre III'de olabilir.