Bir sistem topladık fakat ekran kartını bir türlü ne olduğuna karar verebilmiş değiliz, bizi yarı yolda bırakmayacak max 3 sene oyunlarda bize sıkıntı yaratmayacak birşey arıyoruz, eğer yardımcı olabilirseniz çok sevineceğiz. Şimdiden herkese teşekkürler.
WD 3.5" 1TB CAVIAR BLACK SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK
Ekran kartına ayırdığımız bütçe ise 500-600 lira civarındadır, bütçeye biraz daha ek ilave yapabiliriz. Çok sevdiğim bir abim bana Radeon X9 280'ni almamı tavsiye etti. Sizlerinde tavsiylerini bekliyorum..
Öncelikle ilginiz ve öneriniz için teşekkür ederim; 192 Bit olması biraz bizi teredütte bırakıyor, bunu almak yerine acaba üzerine 150-200 lira neyse ekleyip daha iyi birşeyler alsak diye de düşünmüyoruz değiliz. Tekrar teşekkürler.
R9 280X güzel tavsiye ama Türkiye pazarına ne kadardan girer bilmiyoruz. Yurtdışı fiyatı 300$ civarında, bize en az 850-900 liradan gelir. Eğer bütçeniz yetiyorsa güzel bir kart. Vaad ettiği teknolojiler gerçekten çok güzel. Performans olarak ise, HD 7970 GHz editiondan çok az daha iyi. Verdiğin bütçeye tavsiye edilecek en iyi kartlardan biri ASUS GTX 760 DCU II bence.
R9 280X güzel tavsiye ama Türkiye pazarına ne kadardan girer bilmiyoruz. Yurtdışı fiyatı 300$ civarında, bize en az 850-900 liradan gelir. Eğer bütçeniz yetiyorsa güzel bir kart. Vaad ettiği teknolojiler gerçekten çok güzel. Performans olarak ise, HD 7970 GHz editiondan çok az daha iyi. Verdiğin bütçeye tavsiye edilecek en iyi kartlardan biri ASUS GTX 760 DCU II bence.
Öncelikle teşekkür ederim, ilk öncelikle olarak beklediğim kart belirttiğim gibi R9 280X eğer dediğiniz fiyatlarda gelirse, inşallah ki gelmez. Olur da gelirse, o kart için 2-3 ay beklerim diye düşünüyorum
Amerika'da 300$ dan satılan kartı, burada 600₺'den satmazlar, satamazlar. ÖTV, KDV, distrübitör karı, parakende karı vs vs. Birde kar marjlarını yuksek tutuyorlar oluyor sana 900-1000₺.
Amerika'da 300$ dan satılan kartı, burada 600₺'den satmazlar, satamazlar. ÖTV, KDV, distrübitör karı, parakende karı vs vs. Birde kar marjlarını yuksek tutuyorlar oluyor sana 900-1000₺.