Asus M5A99X Evo R2.0 Anakarta İşlemci Tavsiyesi

Öylesi var ama psu ile ve tavsiye etmem.
Usb 3.0 kullanmıyorsanız bunu ala bilirsiniz.
Cooler Master Storm Sniper Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Cooler Master Sniper See Through Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Bunlar 200 mm fan destekliyor.
Bu 2 kasada usb 3.0 olmadığı nerede yazıyor? Ayrıntılı bilgi alabileceğim bi site var mı?

Ayrıca xigmatek assasin black edition tauro 80 plus 700 watt psu'lu kasa Everest horse 916p 80 plus 750 watt kasa da hoş duruyor.

Anladığım kadarıyla istediğim kasa modeline yan tarafı pencereli ve 200 mm fan isteği ekleyince model seçenekleri bayağı düşüyor :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Baltaş Xigmatek Assassin li bir sistem toplamıştı. Kasayı pek beğenmemişti.
O sistem toplamasının linkini atar mısın? ben hiç izlemedim onu. @Recep Baltaş doğru mu recep bey? Xigmatek kasayı beğenmediniz mi?

Corsair Carbide 300R 80 plus 600 Watt Full Tower Kasa vatan'da şu an %20 indirim ile 442 TL. Bunu bi %30 haftasonu indirimi ile 390 TL civarına getirirsem alabilirim ama merak ettim;

80 plus 600 watt PSU'ya, fx 8350 işlemci takarsam ileride bu PSU'ya takabileceğim en yüksek kart nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı