monaktus Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 973 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2016 #1 Nisan ayında garantisi bitmiştir. Orjinal kutusu ile gönderilecektir. Kutu içeriğinde sadece SATA kabloları yoktur. Fiyat: 350 TL Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2016
Nisan ayında garantisi bitmiştir. Orjinal kutusu ile gönderilecektir. Kutu içeriğinde sadece SATA kabloları yoktur. Fiyat: 350 TL
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2016 #2 Hocam satışı baltalamak gibi olmasın ama ölü bir soketin anakartı için fazla diyorsunuz gibime geldi ben anakart işlemci ve RAM için 450 Tl diyordum siz sadece anakarta 350 yazmışsınız fiyatı revize etmenizi tavsiye ederim.
Hocam satışı baltalamak gibi olmasın ama ölü bir soketin anakartı için fazla diyorsunuz gibime geldi ben anakart işlemci ve RAM için 450 Tl diyordum siz sadece anakarta 350 yazmışsınız fiyatı revize etmenizi tavsiye ederim.