ASUS M5A99X EVO Tabanlı Oyun Bilgisayarı

mekintox

Hectopat
Yer
Kayseri/İncesu
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/Elektrik
Çok iyi bir bilgim yok fakat forum'da araştırırken bi konu gördüm, 2000-2500 arası PC diye. Ben de ordaki AMD işlemcisine göre bişeyler topladım Vatan Bilgisayar'dan. Ortaya şöyle bi tablo çıktı, eksikleri varmı bilmiyorum tabi :) :

• AMD FX X6 6100 SOKET AM3+ 3.3GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI 255 lira
  • ASUS M5A99X EVO AMD 990X/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART 292 lira
  • GSKILL 8GB (2X4GB) SNIPER DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT RAM 107 lira
  • SEAGATE 3,5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK 206 lira
  • SAPPHIRE HD 7870 O.C. EDITION GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI 749
  • THERMALTAKE COMMANDER 700W PENCERELİ MIDT ATX SİYAH KASA 254

Abi fark ettiğin gibi monitör yok ama bu haliyle 1863 tuttu. Ben 3 4 tane daha kendi kafamdan araştırarak sistemler de topladım ama dedim birkaç bilir kişiye sormakta yarar var :D Maks 2100 falan bütçem var :)

Windows falan mühim değil üstadım, Windows 7 64 bit de olur. Benim tek anlamadığım şey, bişeyler alıyorum iyi hoş da bunları birleştirince uymaz falan, mazallah ortada kalırım valla :D Bundan daha iyi sistem önerisi olanlar da yazabilir, onları da araştırabilirim.

Fiyat bakımından 2000 2100 bütçem var. Güzel bi sisteme yeter diye düşünüyorum, ve ben işlemciyi ucuz tutup ekran kartına yüklenmeyi düşünüyorum. Yani 1 sene sonra yüksek derecede performans vermiycek bi ekran kartına para bayılmayalım boşuna, almışken iyisi olsun eheh :)

Deminki mesajda atlamışım, kasayı esasında şöyle yaparsanız daha iyi olur bence:

VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA - Bilgisayar Kasası

Bunu da düşünmüştüm evet, en çok tercih edilen kasalardan bir tanesi :D

@tekir usta bir de öyle hesaplayayım, çok bir fark yapmayacaktır fiyatta sanırım :) Daha eklentisi olan varsa buyursunlar efenim eheh, belki başka arkadaşların da işine yarar hem :)

Evet, fiyatına baktım ama Kayseri'deki stoklarında yokmuş. Ben bir de Sanalmarketim'den topluyorum bu parçaları. Mavi olmasa da 1866'lık kırmızı RAM ekledim sepete, bi farkı var mıdır mavi olanlarla arasında? Aynı 1.5V.

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı