Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 8 Mayıs 2020 #11 ACANNBA dedi: Eki Görüntüle 556317sanırım bunu demek istediniz Genişletmek için tıkla... Hocam işletim sistemi crack değil içiniz rahat olsun.
ACANNBA dedi: Eki Görüntüle 556317sanırım bunu demek istediniz Genişletmek için tıkla... Hocam işletim sistemi crack değil içiniz rahat olsun.
ACANNBA Centipat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 13 8 Mayıs 2020 #12 Affansen dedi: Hocam işletim sistemi crack değil içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... O zaman neden bu internet sorunu
Affansen dedi: Hocam işletim sistemi crack değil içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... O zaman neden bu internet sorunu
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 8 Mayıs 2020 #13 ACANNBA dedi: O zaman neden bu internet sorunu Genişletmek için tıkla... Hocam aygıt yöneticisine gelin. Ordan internet kartı,chipset (her neyse) ona gelin. Aygıtı devre dışı bırakıp etkinleştirin. Dikkat edin silmeyin.
ACANNBA dedi: O zaman neden bu internet sorunu Genişletmek için tıkla... Hocam aygıt yöneticisine gelin. Ordan internet kartı,chipset (her neyse) ona gelin. Aygıtı devre dışı bırakıp etkinleştirin. Dikkat edin silmeyin.