Arkadaşlar yakında bir laptop alacağım ancak RAM'ı biraz düşük kalıyor. 16 GB RAM yapmak istiyorum ancak bazı markalar arka kapak açılınca garantiyi bozuyormuş. Monster bilgisayarlarda böyle bir durum söz konusu değilmiş. ASUS da böyle mi? Ayrıca önereceğiniz bilgisayar var mı? Arkadaşıma sordum ancak RTX 3050 için 4 GB VRAM azmış. Bilgisayardan çok anlayan birisi değilim ancak bulduğum birkaç laptop var.
Not: Lütfen masaüstü topla demeyin. Bilgisayarı yazılım ve oyun için kullanacağım. Şimdiden teşekkürler.1- https://www.hepsiburada.com/msi-bra...t=rtbhouse.dizustu-bilgisayar.6802.electronic
2- https://www.hepsiburada.com/asus-tu...ilgisayar-p-HBCV0000043I05?magaza=Hepsiburada
3- https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000008SRHQ
4- https://www.hepsiburada.com/asus-tu...3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000277ZD
5- https://www.hepsiburada.com/lenovo-...nabilir-bilgisayar-82ey00chtx-p-HBV000014N0W3
6- https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000005PMFD
7- https://www.hepsiburada.com/lenovo-...82ey00cgtx-p-HBV000018O91S?magaza=Hepsiburada
Arkadaşımın önerdiği;
Almayı düşündüğüm laptop;
Hocam linklerde Casper yok ki? Lenovo ve Asus var sadece.Casper'den uzak dur
Al rahatına bak ileride 8 GB RAM daha eklersin cillop gibi olur.
Hocam ne kadar ücret alırlar? Bir bilginiz var mı?Servise götürüp garanti kapmasında ekletmek istediğini söyle bir ücret alırlar ama garanti dışı kalmaz. Tavsiyem aynı ramlerden 2 tane veya 2x8 almanız.
Ayrıca bir konuda laptopun ömrü kısa olur diyenler vardı. Doğru mudur? Benim için 5-6 yıl gitse iyidir.Casper'den uzak dur
Al rahatına bak ileride 8 GB RAM daha eklersin cillop gibi olur.
Ben kendi Dell laptopuma 2x4 vardı onu 2x8 yaptım ramleri kendim aldım. 30 dolar servis ücreti var kuru 7'ye sabitlemişlerdi.Hocam linklerde Casper yok ki? Lenovo ve Asus var sadece.
Hocam ne kadar ücret alırlar? Bir bilginiz var mı?
Ortalama 10.000TL olur yani hocam. Teşekkürler.Ben kendi Dell laptopuma 2x4 vardı onu 2x8 yaptım ramleri kendim aldım. 30 dolar servis ücreti var kuru 7'ye sabitlemişlerdi.
Hocam daha sabah bakmıştım bu bilgisayara. 9.599TL idi, şuanda 300TL artmış. 3 saat de 300TL artış fazla değil mi?Bu da 11400H işlemcili olanı ama 8 GB RAM var ayrıyeten yükseltmek zorundasınız. ASUS yetkili servisini arayıp sorun en iyi onlar cevap verir garanti kapsamı dışına çıkar mı çıkmaz mı?
Hocam sabahleyin buna da bakmıştım. İşletim sistemine Linux diyor diye direk çıkmıştım. Windows'a çekme fırsatım var mı? Eğer var ise ya bunu alacağım yada biraz daha para ekleyip arkadaşımın önerdiğini alacağım.Hocam hiç uğraşmayın direkt 16 RAM'i olan laptop alın. Bir de 10300H işlemcili Laptop almayın bence. Daha güncel 11300H ve 11400H laptop var beğenirseniz.
Ben fiyatına göre bunu çok beğendim mesela. Yorumları da güzel. Güncel işlemci ve anakart/ 16 GB ram/ 144 Hz ekran.
Hocam linklerde Casper yok ki? Lenovo ve ASUS var sadece.
Hocam daha sabah bakmıştım bu bilgisayara. 9.599TL idi, şu anda 300TL artmış. 3 saat de 300TL artış fazla değil mi?
Hocam sabahleyin buna da bakmıştım. İşletim sistemine Linux diyor diye direk çıkmıştım. Windows'a çekme fırsatım var mı? Eğer var ise ya bunu alacağım ya da biraz daha para ekleyip arkadaşımın önerdiğini alacağım.