Asus Marka Monitörde Çerçevede Boşluk Var

Dafirenze

Hectopat
Asus VG279Q modeli şu an mevcut elimde. Lakin monitörün en alt ksımında çerçevede biraz boşluk var. Monitör ekranındaki bu boşluğun sebebi nedir? Ürün sıkıntılı mıdır?
Asus destek normal dedi anlık olarak...

Son düzenleme:
Ekte belirttim. Ekranı yan çevirdim..
Çalışmada problem çıkarmaz gibi ama asimetrik durduğu için hoş değil. Bence yenisi ile değiştirmek için en kısa sürede tekrar iletişime gir. Bu monitörü yıllar boyu kullanacaksın, her gün her saat o boşluk gözüne işkence edecek. Baskı yap adamlara iade falan etmeye çalış.
Not: Ucuz monitör de değilmiş, fiyatını görünce cüzdanım alev aldı.

IPS panele sahip olduğu için böyle sanmıştım. Eğer monitörde testlerde sıkıntı çıkmazsa yinede iade etmeli miyim?

Not: Ucuz monitör de değilmiş, fiyatını görünce cüzdanım alev aldı.
Bende de AOC G2590VXQ monitör var. Bu kenardaki açıklıklardan bende de var. Onun haricinde üst tarafta beyaz ışık gibi bişey var. Ama iade ile falan uğraşmak istemedim. Benim için bir sorun teşkil etmiyor. Gelen ürün daha mı iyi olur, daha mı kötü olur? O yüzden iade etmedim. Ancak dediğiniz gibi arkadaşın monitör 2500 TL civarında.
Bu arada hem 144 Hz hem 1ms hem de IPS panele sahip bir monitör ilk defa gördüm ASUS gene yapmış yapacağını

IPS panele sahip olduğu için böyle sanmıştım. Eğer monitörde testlerde sıkıntı çıkmazsa yinede iade etmeli miyim?
Kişisel bir seçim bu. Verdiğin paraya aldığın ürünün ne kadar mükemmel olmasını beklediğinle alakalı. Tabi aşırı zenginsen fark eden birşey yok ama parayı zor kazanıyorsan bence o monitörün değiştirilmesi lazım. Bir de kişisel olarak, kullandığım teknolojik aletlerde olabildiğince simetriye önem veriyorum. Yani mümkünse monitörü masanın ortasına alıp klavyeyi tam önüne denk getiriyorum. Hoparlörler eşit derecede iki taraftan bana bakacak vs. tabi masaüstüne daha geçemedim laptop var şu an. Son olarak monitörü kullanacak olan sensin, o boşlukla kullanmayı dene eğer rahatsız etmiyor uğraşmam diyorsan ona da saygı duyarım.
Özellikleri çok güzel ben de baya etkilendim. Witcher 3 tarzı oyunlarda gözleri bayram ettirir gibi duruyor. Ama kalite kontrolde sınıfta kalmış gibi. Düşünsene Asus marka bir klavye alıyorsun, tek tuşu yok, garantiye söylüyorsun, olur öyle ya diyorlar. Bence bu da benzer bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…