Asus Matrix HD7970 Platinum piyasada var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beraber alacağımıza göre değerli üstadım çıkınca benimle iletişime geçer misin veya benim sana ulaşabileceğim bir yol var mı çūnkū ilk çıktığı gün almak istiyorum.

- - - Güncellendi - - -

Değerli ūstadım sen nereden almayı planlıyorsun?

İlk olarak Vatan Bilgisayar'a ya da Teknobiyotik'e gelir muhtemelen.

Haklısınız daha erken gelmez sanırım birde kasama sığar değil mi? Aerocool Mechatron kasaya sahibim.

Arkadaşlar maalesef sırada ben varım, pek şansınız olacağını sanmıyorum. O ekran kartı benim olacak GTX680 düşünüyordum çünkü i5 3570K'dan vazgeçip FX8320 alacaktım. Artan fiyata da kart bakıyordum ve bunu buldum. Bence siz almayı pek düşünmeyin o benim

Son düzenleyen: Moderatör:
Turkiye'de bulamazsın. Ancak yakın zamanda gelecek stoklara, başka bir kart almak yerine bu kartın çıkmasını bekleyin alın çok başarılı bir kart.
Asus Platinum'dan daha ucuz olan Zotac GTX 680 gibi bir kartın yanında, bence bu kart biraz küçük enişte kalıyor.

ultramit1 Hiç Zotac ile ASUS aynı olur mu? GTX 680'in Zotac modelinden de daha iyi. Ayrıca ASUS marka ve soğutması çok başarılı. Ekstra OC yaparak aradaki farkı daha da açabilirsiniz.

Ben Vatan'dan almayı düşünüyorum. Bana bu forumda ulaşabilirsiniz her zaman buradayım.

Sevgili Kardeşim ben bunu Resmi kaynaklardan okuyarak söylüyorum. Zotac GTX 680 AMP!, bahsettiğin Platinum'dan iyi. Rakamlar konuşuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…