Bu üründe sıkıntı çıkmaz değil mi? Kısa devre veya herhangi bir elektrik problemi.Alfais 4303 Fan Çoklayıcı Y Pwm Kablosu 4 Pin Switch 3 Pin 3 Fiyatı
Alfais 4303 Fan Çoklayıcı Y Pwm Kablosu 4 Pin Switch 3 Pin 3 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Alfais 4353 4 Port Fan Çoklayıcı Kablosu Fiyatı
Alfais 4353 4 Port Fan Çoklayıcı Kablosu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bozuk gelip gelmediğini nasıl anlayabilirim?Kablolar bozuk gelmeze sıkıntı çıkmaz.
Bir de benim fanlarım PWM fan. Çoklayıcıdan gelen fan bağlantı kabloları 3 pinli sanırsam. Sıkıntı olur mu?Kablolar bozuk gelmeze sıkıntı çıkmaz.
Teşekkürler.Uçlarını multi metre ile kısa devre özelliği ile ölçebilirsin, bozuk gelme veya kısa devreli gelme şansı %1.
Benim fanlar 4 pinli yani PWM. Sizin önerdiğiniz olmaz.Ben bunu kullanıyorum, istediğiniz kadar fan bağlayın. Üzerinde kontrolcüsü de var.
![]()
8 Port Fan Çoklayıcı Y PWM 4336p Splitter 3 pin 4 Switch Power Güç IDE Çoklayıcı Molex Kanal Kasa Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
8 Port Fan Çoklayıcı Y PWM 4336p Splitter 3 pin 4 Switch Power Güç IDE Çoklayıcı Molex Kanal Kasa en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! 8 Port Fan Çoklayıcı Y PWM 4336p Splitter 3 pin 4 Switch Power Güç IDE Çoklayıcı Molex Kanal Kasa incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için...www.gittigidiyor.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.