Arkadaşlar hepinize iyi forumlar. İnternet üzerinden kampanyalı iyi fiyata ASUS 1650S TUF Gaming ve yanında da ASUS MB Prime B550M-A(Wi-Fi) ana kartını birlikte aldım. İkisi bir paket yani. Benim için önemli olan ekran kartıydı kampanyalı ürün olarak bunu gördüm ve aldım. Sizlere sorum şu: İşlemcim R5600X. Kendi anakartım MSI B550MAG Tomahawk. Sizce hangi anakart daha iyidir? ASUS anakartı taksam sistemim için daha mı iyi olur? Şimdiden teşekkürler.
En ucuz Asus PRIME B550M-A Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus PRIME B550M-A Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.036,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Siz söyleyin hangisi daha iyi duruyor
B550 Tomahawk bariz şekilde daha iyi. VRM beslemesiyle olsun, iki M.2 SSD yuvasında Frozr olmasıyla olsun birçok özelliği ile B550M-A'yı ezip geçiyor. Yani uzun lafın kısası Tomahawk'ı kullanmalısın.