Y Yosef Megapat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 915 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2017 #1 Selamlar! Tabletime 1 yıl önce Root atmıştım. Ve şu an da kaldırmak istiyorum. Tabletimin modeli Asus me181c. Root nasıl kaldırabilirim? Kaldırma sebebim artık tabletin her uygulamayı hata vermeden aniden kapatması. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2017
Selamlar! Tabletime 1 yıl önce Root atmıştım. Ve şu an da kaldırmak istiyorum. Tabletimin modeli Asus me181c. Root nasıl kaldırabilirim? Kaldırma sebebim artık tabletin her uygulamayı hata vermeden aniden kapatması.
Iphone6s Hectopat Katılım 11 Haziran 2017 Mesajlar 63 Yer Girne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Banker 11 Temmuz 2017 #2 Yosef dedi: Selamlar! Tabletime 1 yıl önce Root atmıştım. Ve şu an da kaldırmak istiyorum. Tabletimin modeli Asus me181c. Root nasıl kaldırabilirim? Kaldırma sebebim artık tabletin her uygulamayı hata vermeden aniden kapatması. Genişletmek için tıkla... Ses azalt tuşuna basarken aynı anda güç tuşuna basıyoruz. Açılan ekranda ses tuşlarını kullanarak Factory Reset Option seçeneğini seçiyoruz.
Yosef dedi: Selamlar! Tabletime 1 yıl önce Root atmıştım. Ve şu an da kaldırmak istiyorum. Tabletimin modeli Asus me181c. Root nasıl kaldırabilirim? Kaldırma sebebim artık tabletin her uygulamayı hata vermeden aniden kapatması. Genişletmek için tıkla... Ses azalt tuşuna basarken aynı anda güç tuşuna basıyoruz. Açılan ekranda ses tuşlarını kullanarak Factory Reset Option seçeneğini seçiyoruz.