Asus Memo Pad 7 HD Google Installer Sorunu

technodeha

Hectopat
Tableti ROOT'ladım sonra geri kaldıracaktım. ROOT Uninsaller'i yükledim ve o çoklu pencere özelliği sağlayan şey (tam hatırlamıyorum, galiba mini app dock gibi bir şey olarak geçiyordu) ROOT Uninstaller'dan kaldırdım. Tablet sapıttı. Power'a basılı tutup kapattım. 1 saat geçti açılmadı. Recovery'den resetledim ama kurulum ekranına geçip ( İngilizce olarak ) "Google Install ...... durdu" yazıyor. Ok'a basar basmaz tablet restart atıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabletinize format atmanız lazım. Bu şekilde yapabilirsiniz : Power ve ses azaltma veya arttırma tuşlarına basılı tutunuz. Daha sonra bir menü gelecek, orada yazanları yaparsan fabrika ayarlarına dönmüş olur.
NOT: Denerken ses tuşlarının 1 tanesine basın aynı anda, 2'sine değil.

Tabletinize format atmanız lazım. Bu şekilde yapabilirsiniz : Power ve ses azaltma veya arttırma tuşlarına basılı tutunuz. Daha sonra bir menü gelecek, orada yazanları yaparsan fabrika ayarlarına dönmüş olur.
NOT: Denerken ses tuşlarının 1 tanesine basın aynı anda, 2'sine değil.

Zaten öyle formatladım ben ama olmuyor. :(

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı