ASUS MG248Q alınır mı?

O paraya sıfır alman daha mantıklı.

Bu fiyata sıfır bir 144Hz monitör bulmak imkansız 2. sınıf James Donkey Everest gibi markalar 1500-1600 liradan başlıyor.
Alınabilir, TN panel sizin için sıkıntı olmayacaksa.

TN panel ne oluyor acaba ne gibi olumlu ve olumsuzlukları var acaba yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada oyun olarak LoL oynuyorum sadece FPS oyunları çok oynamıyorum dizi film izliyorum sizce 144Hz şart mı yoksa 75 almak daha mı mantıklı kalır.

Son düzenleme:
Bu fiyata sıfır bir 144Hz monitör bulmak imkansız 2. sınıf James Donkey Everest gibi markalar 1500-1600 liradan başlıyor.

TN panel ne oluyor acaba ne gibi olumlu ve olumsuzlukları var acaba yardımcı olursanız sevinirim.
Renkler IPS panele göre daha cansız ve açı değişikliğinde çok büyük renk bozulmaları oluyor, yani tam karşıdan bakmanız lazım en iyi deneyimi almak için.

Bu arada oyun olarak LoL oynuyorum sadece FPS oyunları çok oynamıyorum dizi film izliyorum sizce 144Hz şart mı yoksa 75 almak daha mı mantıklı kalır.
TN panelin IPS'e göre renkleri baya solgun kalıyor. TN paneli genel olarak rekabetçi oyun oynayanlar tercih ediyor. Siz zaten LoL oynuyormuşsunuz, IPS panel almanız daha iyi olur.

Aynı monitörü uzun zamandır kullanıyorum freesync açınca ekran titriyor gibi oluyor o yüzden açmıyorum.. haricinde gayet güzel bir monitör en sevdiğim yanı mavi ışık filtresi 4. kademede kullanıyorum ekran soluyor ama gözlerim rahatlıyor..

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı