Arkadaşlari 1250 TL'ye Asus MG248Q var 2. el, arkadaşım satıyor. Hata, çizik yok. Kutusu, faturası, her şeyi duruyor ama garanti bitmiş. Almak mantıklı mı sizce?
TN panel ne oluyor acaba ne gibi olumlu ve olumsuzlukları var acaba yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada oyun olarak LoL oynuyorum sadece FPS oyunları çok oynamıyorum dizi film izliyorum sizce 144Hz şart mı yoksa 75 almak daha mı mantıklı kalır.
Renkler IPS panele göre daha cansız ve açı değişikliğinde çok büyük renk bozulmaları oluyor, yani tam karşıdan bakmanız lazım en iyi deneyimi almak için.
HP 6ML40AA 21.5" 144Hz 1ms (HDMI+VGA) Freesync Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
TN panel ne oluyor acaba ne gibi olumlu ve olumsuzlukları var acaba yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada oyun olarak LoL oynuyorum sadece FPS oyunları çok oynamıyorum dizi film izliyorum sizce 144Hz şart mı yoksa 75 almak daha mı mantıklı kalır.
TN panelin IPS'e göre renkleri baya solgun kalıyor. TN paneli genel olarak rekabetçi oyun oynayanlar tercih ediyor. Siz zaten LoL oynuyormuşsunuz, IPS panel almanız daha iyi olur.
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Aynı monitörü uzun zamandır kullanıyorum freesync açınca ekran titriyor gibi oluyor o yüzden açmıyorum.. haricinde gayet güzel bir monitör en sevdiğim yanı mavi ışık filtresi 4. kademede kullanıyorum ekran soluyor ama gözlerim rahatlıyor..