Asus MG248QE vs ViewSonic VX2458-C vs BenQ XL2430

defro

Decapat
Arkadaşlar monitor almak üzereyim, bu üç model arasında kaldım.
Biraz daha fazla para verip BenQ almaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarından Viewsonic'i öneririm, eğer bütçeyi biraz daha arttırabilirsen Samsung C24FG73 daha iyi olur.

kardeşim benQ modeli 2000tl geçiyor kararsız kaldım içlerinde. oyunlarda aydınlatma özelliği olması istediğimden benQ hosuma gitti ama viewsonic ve asusda ince çerçeveli olması ayrı bir şıklık katıyor son virajdayım net görüşlerden sonra alacağım

BenQ ve Asus TN panel kullanıyor. ViewSonic ve Samsung ise VA panel kullandığından daha kaliteli renkleri, görüntüleri var. E-spor oyuncusu isen TN panel alabilirsin ama değilsen VA panelli almanı tavsiye ederim. Şahsen ben BenQ'ya 2000₺ verip paramı çöpe atmazdım. Aydınlatma dediğin Black Equalizer galiba, o özellik Samsung'da da var.

BenQ ve Asus TN panel kullanıyor. ViewSonic ve Samsung ise VA panel kullandığından daha kaliteli renkleri, görüntüleri var. E-spor oyuncusu isen TN panel alabilirsin ama değilsen VA panelli almanı tavsiye ederim. Şahsen ben BenQ'ya 2000₺ verip paramı çöpe atmazdım. Aydınlatma dediğin Black Equalizer galiba, o özellik Samsung'da da var.

tamam kardeşim onuda dikkate alacağım başka fikri olan arkadaşlarımız var mı ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı