Arkadaşlar, MG248QR almayı düşünüyorum ama hala kafamdaki sorulara bir türlü yanıt bulamadım. Nvidia GTX 970 kullanıyorum. MG248QR'de 3D LightBoost yok.
Bu monitörde FreeSync var. Nvidia kullanıyorum. Buna göre oyun oynarken 144 Hz'e kadar Tearing yani yani yırtılma oluşur mu oluşmaz mı?
144Hz 1ms olması demek görüntü bulanıklaşmaz demek midir? Şu video çok dikkatimi çekti;
Nvidia 3D LightBoost teknolojisi sadece 3D olduğunda mı çalışıyor? Kullanmaya değer bir şey midir? MG248QR modelinde LightBoost bulunmamaktadır. Bu özellik yüzünden VG248QE düşünmemi sağlıyor diğer tercih olarak.
Ürün özelliklerinde Extreme Low Motion Blur adında bir özellik var. Bu özellik aç/kapa özelliği mi yoksa 1ms olduğu için mi böyle söyleniyor?
Dual Link DVI-D kullanılarak gerçek 144Hz elde edilebilir mi? Yoksa DisplayPort şart mı?
3D LightBoost teknolojisi 120Hz de çalışıyormuş. Gerekli bir özellik midir?
Nvidia ekran kartı kullandığım için monitörün ekran kartımla uyumsuzluk sorunu çıkarır mı?
Problemsiz çok akıcı bir oyun oynamak istiyorum. Sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.