Asus MG248QR ölü piksel ihtimali

Roseino

Kilopat
Başlıkta belirttiğim modeli dün N11 üzerinden satın aldım. Normalde İtopya'dan indirimde olan AOC C24G1 modelini alacakken tesadüfen tarayıcıda beliren reklam sebebiyle Asus modelinin daha ucuz olduğunu gördüm ve o modele yöneldim. N11 üzerinden bazı satıcılar 400-500 lira civarı daha ucuza satışını yapıyordu. Ürün bilgilerini kontrol ettim ters bir şey yoktu ben de siparişimi verdim.
Bugün tekrar göz gezdirirken bazı yorumlarda ölü pixel hakkında sorular sorulmuş satıcı da sanırım bazı ürünlerde ölü pixel olduğunu belirtmiş. Ben açıkçası pek bir şey anlamadım bu işten, ürün açıklamasında herhangi bir bilgi yoktu bununla alakalı. Adam açık açık defolu mal mı kitliyor? Ürün linkini de bırakayım;
Ne yapmalıyım? Konu hakkında bilgisi olan var mı? Biraz endişeliyim açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıklamada "Teşhir Ürünüdür" diye belirtilmiş.

Monitörün teşhiri nasıl olur alınmaz mı bu fiyata biraz araştırdım alanların çoğu mutlu satıcı arayıp 1 tane ölü piksel bulunduğunu söyledi onun dışında tertemiz dedi asustan alıyolarmış monitörleri falan filan ama biraz endişemi kırmayı başardı ürün cortlar mı 1 seneye kalmadan 3 sene garntisi mevcut.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı