Başlıkta belirttiğim modeli dün N11 üzerinden satın aldım. Normalde İtopya'dan indirimde olan AOC C24G1 modelini alacakken tesadüfen tarayıcıda beliren reklam sebebiyle Asus modelinin daha ucuz olduğunu gördüm ve o modele yöneldim. N11 üzerinden bazı satıcılar 400-500 lira civarı daha ucuza satışını yapıyordu. Ürün bilgilerini kontrol ettim ters bir şey yoktu ben de siparişimi verdim.
Bugün tekrar göz gezdirirken bazı yorumlarda ölü pixel hakkında sorular sorulmuş satıcı da sanırım bazı ürünlerde ölü pixel olduğunu belirtmiş. Ben açıkçası pek bir şey anlamadım bu işten, ürün açıklamasında herhangi bir bilgi yoktu bununla alakalı. Adam açık açık defolu mal mı kitliyor? Ürün linkini de bırakayım;
Bugün tekrar göz gezdirirken bazı yorumlarda ölü pixel hakkında sorular sorulmuş satıcı da sanırım bazı ürünlerde ölü pixel olduğunu belirtmiş. Ben açıkçası pek bir şey anlamadım bu işten, ürün açıklamasında herhangi bir bilgi yoktu bununla alakalı. Adam açık açık defolu mal mı kitliyor? Ürün linkini de bırakayım;
-
24 Asus Mg248qr Fhd 1ms 144hz Free-sync Gaming Pıvot - n11.com
24 Asus Mg248qr Fhd 1ms 144hz Free-sync Gaming Pıvot 1.351,17 TL ve ücretsiz kargo ile n11.com'da! Asus Monitör & Ekran fiyatı Bilgisayar kategorisinde.urun.n11.com
Son düzenleyen: Moderatör: