Asus Mining P106-6G

Fiyatini mantikli seviyede tutmazlarsa, firmalar madencilerin bozulan kartlarini iki yil boyunca tamir etmeye devam edicekler. Ve tabiki stok sorunundan bahsetmiyorum

Ben de 3 aya kadar araştırma yapıyorum. 3 ay sonra belki kartlar piyasada bol olursa başlayacağım. Aynen ben de senin gibi düşünüyorum. Mining kartların fiyatı oyuncu kartların fiyatıyla aynı olursa ve performans yönünden oyuncu kartları yine üstün olursa o zaman miningciler yine oyuncu kartlarına abanmaya devam edecektir. Bana göre performans yönünden mining kartların performansı oyuncu kartlarından düşük kalırsa bu fiyatlar tekrar revize edilmesi lazım . Bir mining kartın değeri bana göre KDV ile beraber 500-600 lira gibi olması lazım.
Mining kartları %30 civarında daha fazla performans sağlıyormuş ama fiyatı da önemli. Şimdi normal fiyatlara satılırken RX 470'i çok daha ucuza alabiliyordunuz. Piyasayı o fiyatla düzeltmesi zor kaldı ki 3 ay garantisi var ve adam normal kartla işi bitince satabiliyor da. Bu performans farkı cidden olmalı böylece zorluk artsın ve adamın elindeki kartın değeri düşsün. Ancak o şekilde olursa olur yoksa zor.

Mining kartları %30 civarında daha fazla performans sağlıyormuş ama fiyatı da önemli. Şimdi normal fiyatlara satılırken RX 470'i çok daha ucuza alabiliyordunuz. Piyasayı o fiyatla düzeltmesi zor kaldı ki 3 ay garantisi var ve adam normal kartla işi bitince satabiliyor da. Bu performans farkı cidden olmalı böylece zorluk artsın ve adamın elindeki kartın değeri düşsün. Ancak o şekilde olursa olur yoksa zor.
Minin kartların megahashrate değerinin 20-25 MH/S olacağı söyleniyordu. Yani yeni gelecek mining kartlar % 30 daha performanslı olursa atıyorum 25 MH/S veren mining kartta %30 daha yükselirse üzerine 7,5 MH/S daha gelir anlamına geliyor.

Bu kartlar sadece çizgi elektronikte mi satılacak? Yani vatan veya hepsiburada.com gibi şirketlerde satılmayacak mı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı