ASUS modem arayüz problemi

luser78

Megapat
Daha fazla  
Merhaba.

Asus-N16P Modem kullanıyorum. Anladığım kadarıyla Download Master'ı uzun süre kullanınca modem çöküyor, Download Master'ı durdursam ve modemi yeniden başlatsam da arayüze hiç bir şekilde erişemiyor resimdeki ekran da kalıyorum. Bu nedenle modemi komple resetlemek zorunda kalıyorum ve yeniden kurulum yapıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim yada en azından modemi kapatıp açtığımda düzelmesi için ne yapabilirim? Teşekkürler.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmak istediğin işlemi tam olarak anlamadım biraz detay verebilir misin ?

Download Master'ı kullandığımda belli bir sürenin sonunda zannediyorum RAM'in şişmesinden dolayı modem çöküyor ve kararsız çalışıyor arayüzüne bile giremiyorum ki Download master da ayrıca hiç bir zaman stabil çalışmıyor.

Modemin yazılım sürümü nedir? Güncelleyin:

Öncelikle teşekkürler, yazılım güncel olmasına rağmen bu şekilde maalesef. Önceki sürüme dönsem acaba daha kararlı çalışır mı diye düşünüyorum? Çünkü bazı durumlarda çözüm olabiliyor ki buna benzer yazılar okudum yada sorunu çözmek için genel olarak Download Master'ı kaldırıp Transmission kuruyorlar fakat o genelde Routerlar için geçerli bu cihaz modem olduğu için zannediyorum uygun değil ve kurulmuyor. Cihazı download amaçlı almıştım fakat işe yaramıyor, ne yapabilirim bilemiyorum.
Donanım Yazılımı Sürümü:1.1.2.3_674

Sorun bende de mevcut. DM tüm gece çalışmasına rağmen indirme yapmamış sayılır. Takipteyim.
Bir geliştiricinin beta programlarını buldum, düzenli olarak iyileştirip yayınlıyor. Sevgili asus'un yerine. Denedikten, biraz daha inceledikten sonra buraya dönüş yapacağım. Bakmak istersen @luser78 ; https://www.asuswebstorage.com/navigate/a/#/s/8DF21FF35D4E46F092D567B3B305AA7BY
Beta yazılımına geçtikten sonra, DM geçişleri sırasında yaşanan kitlenmeler, ağırlıkları şuan yaşamıyorum. DM dün hiç indiremezken 500-750kbps arası indirme yapıyor ki olması gerekenin yarısı. Denemeni öneririm. Sanırım bu Asus DM çok geç bağlantı kuruyor, anlamış değilim fakat beta yazılımı ile düzeldi sayılır.

Son düzenleme:
Sorun bende de mevcut. DM tüm gece çalışmasına rağmen indirme yapmamış sayılır. Takipteyim.
Bir geliştiricinin beta programlarını buldum, düzenli olarak iyileştirip yayınlıyor. Sevgili asus'un yerine. Denedikten, biraz daha inceledikten sonra buraya dönüş yapacağım. Bakmak istersen @luser78 ; https://www.asuswebstorage.com/navigate/a/#/s/8DF21FF35D4E46F092D567B3B305AA7BY
Beta yazılımına geçtikten sonra, DM geçişleri sırasında yaşanan kitlenmeler, ağırlıkları şuan yaşamıyorum. DM dün hiç indiremezken 500-750kbps arası indirme yapıyor ki olması gerekenin yarısı. Denemeni öneririm. Sanırım bu Asus DM çok geç bağlantı kuruyor, anlamış değilim fakat beta yazılımı ile düzeldi sayılır.

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim hemen bakıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı