S Sedn_a Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Kasım 2024 #1 Vodafone Net kullanıyorum ve bugün yeni bir modem aldım kullanıcı adı ve şifreyi girdim kurulumu yaptım ama interneti kullanamıyorum.
Vodafone Net kullanıyorum ve bugün yeni bir modem aldım kullanıcı adı ve şifreyi girdim kurulumu yaptım ama interneti kullanamıyorum.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 4 Kasım 2024 #2 Vodafone'u arayarak durum hakkında yardım isteyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS S Sedn_a Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Kasım 2024 #3 Webcam kullanan insan dedi: Vodafone'u arayarak durum hakkında yardım isteyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aradım az önce biraz güncelleme falan yapıyorum dedi. Sonra arıza talebi oluşturdu. Geldiklerinde güncellerim. Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan dedi: Vodafone'u arayarak durum hakkında yardım isteyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aradım az önce biraz güncelleme falan yapıyorum dedi. Sonra arıza talebi oluşturdu. Geldiklerinde güncellerim.