ASUS monitör DVI sorunlu mu?

• Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.805
P

pusat57

Ziyaretçi
Arkadaşlar DVI'da ekranda kırılmalar oluyordu. Bende VGA'da kullanıyorum şimdi ve hiçbir sorun yok. Sorun DVI kablosunda mıdır ? :)

Denemeden bir şey diyemeyiz hocam. Ürün sende kablo sende yani. Zaten GTX 760 ve HDMI bulunan monitörün varsa HDMI'ya geçiş yapmalısın.
Öncelikle yardımların için çok sağol gece gece. :) HDMI geçmemin sebebi başka odada TV var ve sürekli kablo onda takılı. Film ve dizi çok izliyor evdekiler. O yüzden. Ama uygun bir HDMI çoğaltıcı bulursam geçerim. Ayrıca geçsem bile bu sorun hep aklımda kalıcak. :) VATAN PC'ye 3200 TL para yatırdım hala sorunlarım var olması beni üzüyor. Bir sorum da GTX 760'ta DVI girişleri ve HDMI hariç bir giriş daha var bu neyin nedi hocam?

Öncelikle yardımların için çok sağol gece gece. :) HDMI geçmemin sebebi başka odada TV var ve sürekli kablo onda takılı. Film ve dizi çok izliyor evdekiler. O yüzden. Ama uygun bir HDMI çoğaltıcı bulursam geçerim. Ayrıca geçsem bile bu sorun hep aklımda kalıcak. :) VATAN PC'ye 3200 TL para yatırdım hala sorunlarım var olması beni üzüyor. Bir sorum da GTX 760'ta DVI girişleri ve HDMI hariç bir giriş daha var bu neyin nedi hocam?

Display porttur. Bu açtığın 3. konu, kendin deneme yanılma yöntemleri ile bul ve git Vatan'a DVI kablo açsınlar dene yine titreme olursa mağazada değişim isteyebilirsin.

Dark Display Port – HDMI Dönüştürücü (DK-HD-ADPXHDMI) - Bilgisayar - Hepsiburada.com Böyle bir dönüştürücü alıp birde bir tane daha hdmı kablosu alıp kullanmayı düşünüyorum. Vatan PC'ye kutudan çıkan DVI kablosunu götürsem değiştirirler mi?

- - - Güncellendi - - -

VATAN PC'ye gittim ve yeni DVI kablosu verdiler. Onu da deniyeceğim ve aynı sorun olursa yarın ürünü geri götürücem. Bana dediler ürünü ASUS servisine göndeririz dediler. Bende olmaz 3 günlük ürünü garantiye göndertmem birebir değişim yaparsınız dedim. Neyse sorun olursa sen gel bakarız dedi.

pusat57, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı