Asus monitör önerisi

Codseus

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim aklıma birkaç model takıldı ancak bir türlü hangisini alacağıma karar kılamadım. Fiyat farkları çok var ancak almışken düzgün bir şey almak istiyorum uzun zaman boyunca ihtiyaçlarımı karşılasın istiyorum.

Birde şunu sormak istiyorum bazı monitörlerde 100,000,000:1 kontrast oranı varken bazılarında 1000:1 kontrast oranı yazıyor arada bu kadar fark olamaz herhalde bunlar farklı oranlar mı yardımcı olursanız sevinirim.

En ucuz en kaliteli bulduğum monitör: Asus VP228TE 21.5" 1ms (Analog+DVI-D) Full HD Led Monitör Fiyatı

Bir başka modeli: Asus VX228H 21.5" 1ms (Analog+2xHDMI) Full HD Led Monitör Fiyatı

Birde Samsung'un kavisli monitörünü gördüm gözümü alamadım vallahi ama pahalı da yani alasım da yok :D : SAMSUNG 23.5" LC24F390FHMXUF GAMING FREESYNC CURVED MONİTÖR

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim aklıma birkaç model takıldı ancak bir türlü hangisini alacağıma karar kılamadım. Fiyat farkları çok var ancak almışken düzgün bir şey almak istiyorum uzun zaman boyunca ihtiyaçlarımı karşılasın istiyorum.

Birde şunu sormak istiyorum bazı monitörlerde 100,000,000:1 kontrast oranı varken bazılarında 1000:1 kontrast oranı yazıyor arada bu kadar fark olamaz herhalde bunlar farklı oranlar mı yardımcı olursanız sevinirim.

En ucuz en kaliteli bulduğum monitör: Asus VP228TE 21.5" 1ms (Analog+DVI-D) Full HD Led Monitör Fiyatı

Bir başka modeli: Asus VX228H 21.5" 1ms (Analog+2xHDMI) Full HD Led Monitör Fiyatı

Birde Samsung'un kavisli monitörünü gördüm gözümü alamadım vallahi ama pahalı da yani alasım da yok :D : SAMSUNG 23.5" LC24F390FHMXUF GAMING FREESYNC CURVED MONİTÖR
Dostum bence bütçen düşükse Asus alabilirsin fakat diyorsan ki bütçemi arttırabilirim o zaman Samsung'un monitörünü tavsiye ederim.

Ikinci olarak ms değerinden bahsetmek istiyorum bende bir aralar Asus'un 1ms modellerine göz gezdiriyordum. Sonra bir arkadaşımın ve birkaç araştırmanın sonucunda profesyonel bir oyuncu değilsen yada tüm gününü oyunla geçirmiyorsan minimum 4ms tepkime süresi seni tatmin eder.

Birde senin sorunu cevaplayayım. sanırsam 1000:1 ile milyonda bir (yazmaya üşendim ☺) farklı değerler. Arasındaki fark ne bilmiyorum yanlış da bilgi vermek istemem ama her iki oran da her monitörde olan bir özellik.
1 milyon olanın ismi dinamik kontrast diğeri ise normal kontrast!

Bu konuyu sonradan fark ettim ama umarım yardımcı olmuşumdur! Ben şahsen yakın zamanda Samsung LC24F390FHMXUF modelini alacağım. Tavsiye ederim!

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı