ASUS monitör seçimi

kulhanbey

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar. Yeni monitör alacağım ama pek anlamıyorum monitörlerden. Şu iki ürün karşıma çıktı ve önerildi. Sizce hangisini almalıyım? Ekran kartım 1660 Ti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığınız asus modelini kullanıyorum glow ips çıkıyor şansa göre benim gözüme daha hiç çarpmadı rahatsız etmez diyorsan alabilirsin.

Attığınız asus modelini kullanıyorum glow ips çıkıyor şansa göre benim gözüme daha hiç çarpmadı rahatsız etmez diyorsan alabilirsin.
Bende de var hatta evde 2 tane mevcut bu monitörden ve 4 ay gibi bir süredir hiç karşılaşmadım.

Bende de var hatta evde 2 tane mevcut bu monitörden ve 4 ay gibi bir süredir hiç karşılaşmadım.
Glow IPS'den bahsediyorsanız dediğim gibi şansa göre oluyor arkadaşlarımla ortak aldık 4 kişi 3ümüzde çıktı 1imizde çıkmadı .

Teşekkürler önerin için. Neden bunu almalıyım acaba benim attıklarımdan farkı nedir?

Glow IPS'den bahsediyorsanız dediğim gibi şansa göre oluyor arkadaşlarımla ortak aldık 4 kişi 3ümüzde çıktı 1imizde çıkmadı .
Biz de üç kişi aldık üçümüzde de çıkmadı. Gerçekten garip bir şans işiymiş. Ölü piksel çıkmıştı ancak Vatan’dan gidip aldığımız için değiştirdiler direkt oradayken.

Aynen hocam hep şans işi mesela bir arkadaşın sol altında var glowips bende sağ üst ve sol üst nasıl beceriyorlar acaba tam bastırmıyorlar mı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…