ASUS monitörde çizgiler çıkmaya başladı

hyclock34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 2-3 senedir kullanmış olduğum ASUS VG249Q 144Hz modeli monitörümde bir anda ekte görüldüğü gibi çizgiler çıkmaya başladı ve bunların giderek arttığını düşünüyorum. Yapmam gereken bir şey var mı? Garantisi vesaire yok yoksa monitör çöp mü yenisini mi almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• 06dc9e59-614d-456a-b073-48ea703614a8.jpeg
    110,4 KB · Görüntüleme: 44
İlk öncelikle farklı bir monitör veya TV dene, eğer onlarda o şekilde çizgiler çıkmıyorsa monitörü değiştirirsin.

Piyasadaki çoğu cihazların garanti süresi genelde 2 yıl oluyor. Muhtemelen garantisi bitmiştir ancak yine bir kontrol edin bitmediyse servise gönderin.

Merhaba, şimdi baktım da Amazon'dan satın almıştım 8 Haziran 2023 tarihinde satın almışım ASUS'un kendi sitesi üzerinden teknik destek kısmından mail attım bakalım yardımcı olacaklar mı?

Güncel olarak ASUS servisiyle görüştüm garanti kapsamında olduğunu göndermemi istediler monitörü göndereceğim umarım kullanıcı hatası vesaire demezler buraya paylaşacağım.

ASUS servisi 2 gün içerisinde monitörümü tamir etti garanti dahilinde panel değişimi yapildi bugün teslim aldım jelatini üzerinde sorunsuz bir şekilde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…