whiMs Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #1 Merhaba, ASUS TUF marka bir monitör aldım 2-3 gün önce ve dün akşam monitörde mavi bir pixel çıktı. Bunun çözümü var mıdır, yoksa garanti kapsamına vs. girer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2024
Merhaba, ASUS TUF marka bir monitör aldım 2-3 gün önce ve dün akşam monitörde mavi bir pixel çıktı. Bunun çözümü var mıdır, yoksa garanti kapsamına vs. girer mi?
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.246 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #2 Garantiye falan boş verin direk iade talebi oluşturun. Bozuk pixel falan demeyin düz iade edin. Artı 0 Eksi
KS KS whiMs Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #3 ALUU dedi: Garantiye falan boş verin direk iade talebi oluşturun. Bozuk pixel falan demeyin düz iade edin. Genişletmek için tıkla... Trendyoldan aldım hocam, sonuçta kutusu açılmış ve 3 gün kullanılmış ürün iadesi kabul olacak mı? Artı 0 Eksi
ALUU dedi: Garantiye falan boş verin direk iade talebi oluşturun. Bozuk pixel falan demeyin düz iade edin. Genişletmek için tıkla... Trendyoldan aldım hocam, sonuçta kutusu açılmış ve 3 gün kullanılmış ürün iadesi kabul olacak mı?