Bende öyle zannettim ama sadece mouse imlecini gösteriyorPiksel tamamen ölmüştür. Hiçbir renk vermiyordur.
Öyle olsa mouse imlecini de gostermezdi bende anlamadımÖlü yanmış LED gibi duruyor
Ama normal beyaz da yine siyah sadece mouse imlecini gösteriyorO zaman pikselin beyaz renk verme özelliği yitmemiş olabilir.
Boşver dostum kafayı takma Asus monitör alıyorsan böyle. Ben garantiye 200'e yakın ölü pikselle gönderdim, geldiğinde panel değişti dediler ama hala ölü pikselli kullanıyorum. ROG serisi dışında Asus önem vermiyor artık ürünlerine.Ama normal beyaz da yine siyah sadece mouse imlecini gösteriyor
Deneyelim şansımızı olur belki değişim daha dün aldimBoşver dostum kafayı takma Asus monitör alıyorsan böyle. Ben garantiye 200'e yakın ölü pikselle gönderdim, geldiğinde panel değişti dediler ama hala ölü pikselli kullanıyorum. ROG serisi dışında Asus önem vermiyor artık ürünlerine.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.