Asus monitörlerde görüntü netliği sorunu var mı?

Makaleler
113
Yer
Bucak-Burdur
Daha fazla  
Meslek
Online İngilizce Öğretmeni
İyi günler herkese. Ben Asus'un VS228H 21'5" modeli olan monitörü alacaktım. Burada olan bilgisayarcıdan elimdeki monitörü satması yönünde talimat vermek için gitmiştim. O da bana hangi monitörü alacağımı sorduğunda bende bunu söyledim. O da bana Asus monitörlerinde ki görüntüler bir süreden sonra netliğini kaybediyor, bu güne kadar sattığım ürünlerde randıman alamadım o yönde diyip, AOC gibi markalar önerdi. Benim pek inanasım gelmedi açıkçası yani Asus kalitesinden bahsediyoruz burada ama aklıma da takılmadı değil. Bunun ile ilgili güzel bir bilgi alsam iyi olur diye düşündüm. Piyasa da bulunan en iyi monitör markaları hangileridir mesela bunun gibi şeyleri açıklayabilir misiniz?

Benim kaliteli olarak bildiklerim :

-Asus
-Philips
-AOC

Sanırım en iyi cevabı Neo verecektir bu amcaya:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam, AOC iyidir ama ASUS'ta ben böyle bir sorun ne duydum ne de gördüm. Zaten dünyada panel üreten sayılı firma var. ASUS da kendi panelini üretmeyen bir firma. ASUS, büyük ihtimalle Samsung panel kullanıyor. E o zaman senin bakkal fena çuvalladı.

Son düzenleme:
ASUS'da bir süre sonra netliği bozulması gibi kelimeler bahanedir. Bakkal her zaman bakkallığını yapar.
En azından ASUS marka monitör kullanan onlarca arkadaşımın birinden bile 1 şikayet durmadım.

Monitör konusunda en başarılı bulduğum firma ise Samsung ve ASUS.
ASUS, tasarımları ile dikkat çekiyor. Samsung zaten bu işin ustası, çırak yetiştirecek durumda.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı