Asus, MSI ve EVGA SSC 2.0, 2.0+ GTX 970 Seçimi

GALAX GTX 970 - GALAX GTX 970 HOF seçilebilir.Vatan'da çalışan bir tanıdıkla konuşmuştuk.Evga ülkemizde pek destek vermiyormuş.Mesela yurtdışında Evga kartların ömür boyu garantisi var demişti.F/P olarak Galax veya Msi tercih etmen daha mantıklı olur.

Kusura bakmayın ama her GTX 970 almayı düşünene EVGA öneriyorsunuz. Neredeyse sıfır teknik bilgi vererek. Sanırım EVGA marka ekran kartına sahipsiniz. Muhtemelen en iyi budur gibi bir düşünceye sahipsiniz.

Bize A dan z ye teknik bilgileri, bileşenleri hakkında bilgi verin diğer markalar ve savunduğunuz marka hakkında haklısın diyelim.

EVGA markasının garanti yönünden eksi özelliğini hiç bir entrynizde okuyamadım. Bir çok defa karşıma çıktı, bilgi sahibi değilim. Hiç bir dezavantajı yok mu bu kartın hocam?

@Silinen üye

EVGA'in fan teknolojisi çok gelişmiş. En üst seviye bileşenler kullanılıyor. Ayrıca en kaliteli ve en eski Nvidia üreticilerinden. Kartın her tarafından kalite akıyor. En önemlisi Double Ball Bearing.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ezbere bir şey yazıp duruyorsunuz sürekli. EVGA aldınız ben bir tek onu anlıyorum

Evga çok kaliteli ve köklü bir firmadır. Siz aynı soruyu sormaya devam ettikçe aynı cevabı alırsınız.
Aksini iddia eden olmadı zaten

Soruyu okudunuz mu bilmiyorum. Veya okuyup anlamamışta olabilirsiniz. Çünkü cevap yetersiz.

Sorumuz şu ;
Bize A dan z teknik bilgileri, bileşenler hakkında bilgi verin diğer markalar ve savunduğunuz marka hakkında, haklısınız diyelim.

@Silinen üye
@Silinen üye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…