ASUS, MSI ve SAPPHİRE R9 280X Ekran Kartı

rate61

Kilopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, AMD R9 280X ekran kartı alacağım ancak markalar arasında kaldım. Ben kişisel tercih olarak MSİ'den yanayım ancak Sapphire konusunda hiç bir fikrim yok.

Not: MSİ tercih sebebim daha önce ekran kartını kullanmış ve beğenmiş olmam başka bir sebebi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim düşüncem asus veya msi'den hangisi ucuzsa alman yönünde. Forumda çoğunluk sapphire kötülüyor ben bir süre kullandım bir zararını görmedim fakat bilemiyorum.

Benim düşüncem asus veya msi'den hangisi ucuzsa alman yönünde. Forumda çoğunluk sapphire kötülüyor ben bir süre kullandım bir zararını görmedim fakat bilemiyorum.
280x modellerinde Asus'un kronik problemleri olduğunu duydum. Sapphire kartlarda çok ısınması ve kalitesiz bileşenleri ile biliniyor. 280x alacaksan MSI alman en iyisi olur.

Galiba MSİ iyi bir tercih benimde düşündüğüm gibi sağolun alıp deneyeceğim.

@rate61 ; Asus'un R9 280X serisinde artifact şikayeti çok fazla. Sapphire ise ucuz ama PBC ve bileşen tarafında zayıf. En mantıklısı soğutma performansı yüksek ve daha kaliteli bileşenlere sahip MSI almak.

Evet arkadaşlar, AMD R9 280X ekran kartı alacağım ancak markalar arasında kaldım. Ben kişisel tercih olarak MSİ'den yanayım ancak Sapphire konusunda hiç bir fikrim yok.

Not: MSİ tercih sebebim daha önce ekran kartını kullanmış ve beğenmiş olmam başka bir sebebi yok.
Asus da artifact sorunları var uzak dur. Sapphire de alacaksan Toxic, Vapor X, Tri X, Vapor X Tri X bu modellerden birini alabilirsin. Yada direk Msi alabilirsin.

Asus da artifact sorunları var uzak dur. Sapphire de alacaksan Toxic, Vapor X, Tri X, Vapor X Tri X bu modellerden birini alabilirsin. Yada direk Msi alabilirsin.

Yarın ilk işim Msi ekran kartını almak olacak sağolun yazdığınız cevaplar için.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı