ASUS mu Gigabyte mı MSI mı?

rebex0103

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600

Gigabyte A520 mk V2

Gskill Ripjaws V 3600mhz

Sapphire Pulse Rx580

Cougar Xtc600
İyi akşamlar arkadaşlar A520 alacağım sizce en iyisi ne olur? Sizin görüşlerini bilmek istedim teşekkür ederim. Ya da biraz daha fiyat verip B450 almak daha mı mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar arkadaşlar A520 alacağım sizce en iyisi ne olur? Sizin görüşlerini bilmek istedim teşekkür ederim. Ya da biraz daha fiyat verip B450 almak daha mı mantıklı?

ASUS B450.

3'ü de aşağı yukarı aynı şeyi sunar. Belli bir fiyatın altındaki çoğu ürünler birbirinin aynısı olur.
"Asus en iyi marka, MSI sağlamdır" gibi muhabbetler zırvalık sayılır.

B450 anakartlara bakın. Asrock, Asus'un alt markasıdır. Dandirik, merdiven altı değildir.

Bütçe yetiyorsa en mantıklı bu:

http://

3'ü de aşağı yukarı aynı şeyi sunar. Belli bir fiyatın altındaki çoğu ürünler birbirinin aynısı olur.
"ASUS en iyi marka, MSI sağlamdır" gibi muhabbetler zırvalık sayılır.

B450 anakartlara bakın. ASRock, ASUS'un alt markasıdır. Dandik, merdiven altı değildir.

Bütçe yetiyorsa en mantıklı bu:

Peki hocam bunu alacağım o zaman teşekkür ederim yardımlarınız için.

Bak böyle bir sıralama yapalım A520 serisinde 1. MSI 2. Gigabyte 3. ASUS asun A520'den tut X570 serisine kadar hep sorun yaratır şu an AM5'te ise tam tersi 😀 MSI X870'te sorun çıkarıyor ASUS sorun çıkarmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı