ASUS MX239H vs VN247H

Hangisini tercih ederdin?

• VN247H

Oy: 0 0,0%
  • MX239H

Oy: 2 100,0%

• Oy verenlerin toplamı
    2

kutaynurel

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Sound Engineering
Merhaba dostlar, ses ve akustik mühendisliği okuyorum. Genel olarak zamanım müzik yazılımlarında ve oyunla geçiyor. Şimdi aklımda mx239h vardı fakat şu sıra VN247H modelinin tepkime süresi olarak daha iyi olduğunu gördüm. Sizden yardımda bulunmanızı istediğim konu mx239h'de çok çok gecikmeli bir oyun deneyimimi yaşar mıyım? Yani bu 5ms ips olması bana çok bir etken gösterir mi?

mx239 kullanıyorum gayet iyi bence . Oyun için kullanacaksanız oyun monitörlerine bakabilirsiniz.
profesyonel oyuncu değilim öyle aman aman tepkime sürelerine ihtiyaç duymam fakat beni yarı yolda bırakmasın gtx970 hakkını versin istiyorum... bunun yanında renk canlılık olarak medya yapım photoshop after gibi uygulamalarda beni rahat ve keyifli bir moda sokacak gibi

profesyonel oyuncu değilim öyle aman aman tepkime sürelerine ihtiyaç duymam fakat beni yarı yolda bırakmasın gtx970 hakkını versin istiyorum... bunun yanında renk canlılık olarak medya yapım photoshop after gibi uygulamalarda beni rahat ve keyifli bir moda sokacak gibi

Oyun,manzara,gece modu, film modu gibi seçenekleri var . Bana kalsa ben 4k monitör almak isterdim. Ama bu monitörde gerçekten kaliteli.

Oyun,manzara,gece modu, film modu gibi seçenekleri var . Bana kalsa ben 4k monitör almak isterdim. Ama bu monitörde gerçekten kaliteli.
4K olayına bu şartlarda geçmek zor gibi görünüyor dolar kuru ve Vestel vergi isteminden sonra geçmişler olsun monitör yerine anca tv alırız oda keyfe keder :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı