Asus N12E vs N14U vs N17U

FMHAYIRLI

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu konuda tecrübeli kişilerin bilgisine ihtiyacım var. Vodafone Supernet Fiber'e başvuru yaptım ve hafta içi kurulum için görevliler gelecekler. Ben Vodafone'nun pakete aylık olarak +6TL(24 Ay x 6TL = 144TL) Huawei Hg568c ürününü istemedim. Bunun yerine daha kaliteli bir ürün alabilirim diye düşündüm. Başlıkta da belirttiğim üzere aşağıdaki üç ürün arasında kaldım;

Asus DSL-N12E, Asus DSL-N14U ve Asus DSL-N17U.

Diğer konu ise Vodafone'un şu an için en fazla 46Mbps hızı karşılayabileceğini iletti. Ben de hem bunu düşünerek hem de ilerleyen zamanlar da bu hızın artacağını düşünerek ürün almak istiyorum. Normal bir bilgisayar kullanıcısıyım(oyun, surf vb.) benimle beraber de interneti en fazla kullanacak kişi sayısı ikiyi geçmeyecektir. Aslında N127u'yu almak istiyorum fakat acaba gereğinden fazla mı gelir diye düşünmekteyim. Fiber desteği olan yukarıda belirttiğim üç üründen hangisini almamı önerirsiniz? veya önerebileceğiniz "bu ürün de işini görür" diyebileceğiniz bir ürün var mıdır?

Şimdiden teşekkür ediyorum... İyi bayramlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…