ASUS N14, AC modeme bağlanabilir mi?

baranyetgin

Kilopat
ASUS N14 adaptör almayı düşünüyorum fakat modem 802.11ac, ASUS N14 ise 802.11 b/g/n.
Sorunsuz bir şekilde Wi-Fi'yi bağlanabilir miyim bu cihazla?

AC yani 5 GHz bağlantı kuramazsınız. 2.4 GHz frekansa bağlanabilirsiniz.
Modem marka ve modeli belirtebilirseniz daha iyi yorum yapabiliriz.

Asus N14 kullandım. Tavsiye etmiyorum. Mümkünse kablolu internet kullanmaya çalışın. Mümkün değilse başka bir modele bakmanızı tavsiye ederim.

Superonline'nin abonelerine verdiği Huawei marka HG255S herhalde model numarasını doğru hatırlamıyor olabilirim. Ama 5GHz ve 2.4GHz bağlantısı var.
Doğru hatırlıyorsunuz. 2.4 GHz ağa bağlanabilirsiniz belirttiğiniz ürün ile.

Çözüm
Asus N14 kullandım. Tavsiye etmiyorum. Mümkünse kablolu internet kullanmaya çalışın. Mümkün değilse başka bir modele bakmanızı tavsiye ederim.
150 tl bütçem var, kablolu bağlantı mümkün değil fakat kendi dahili laptopumdaki wirelessten daha iyi olacağını düşünüyorum bunun. Bu fiyat bandında asustan daha iyi bir ürüne rastlamadım, rastlasam bile asus kalitesine güvenim tam

Ben de Asus diye aldım. TP-Link alsam daha memnum kalırdım herhalde. Siz bilirsiniz.

Benim 12 yıllık dizüstü bilgisayarımdaki Wi-Fi adaptöründen daha kötüydü. Ek bilgi olarak kalsın bu da.

Kullandığım zamanki modemim Tılgın HG1311 idi. Şu anki modemim sizin modeminiz ile aynı. Huawei HG255S.

Adaptörün çok kötü olması üzerine kablolu internete geçmiştim fakat bu yeni modem ile daha denemedim kendisini.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı