Asus N14U Modem Kurulumu

B

Bekir Öztürk

Ziyaretçi
Arkadaşlar ben bugün Asus'un N14U modeli olan modemini aldım. Fakat kurulumunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardım edebilecek birileri var mı?

@Recep Baltaş, @SypeR Yardımlarınızı bekliyorum.

Ben de onu diyecektim. Namaz kılıyordum kusura bakmayın. Telefonumda Facebook paketi var, oradan benimle iletişime geçemez misin @SypeR?

TeamViewer olsa bile diğer modemi çıkardığında bağlantı kesilmez mi?
Aslına bakarsan eğer telefon Samsung ise SideSync 3.0 kurup USB ile bilgisayara bağlayarak telefon ekranına bilgisayara aktarabilir. Yeni modemin WiFi ağına telefonla bağlanır. Bilgisayar ise internete eski modemden bağlanır. Böylece modemi kurabilirim, değil mi?

Bende onu diyecektim. Namaz kılıyordum kusura bakmayın. Telefonumda Facebook paketi var, oradan benimle iletişime geçemez misin @SypeR?
Facebook ile zor olur. Peki CD'nin içinden bir yazılım çıktı mı?

Dediğinizi tam olarak anlamadım. Evdeki tek akıllı telefon benimki, o da Lumia 520.

CD çıktı onunla kurulum yapabilir miyim?

Bir dakika. Size şimdi ilk olarak indirmeniz gereken dosyaları vereceğim.
  1. Firmware: Modeme Firmware çıkmış. Verdiğim linkten indirin. Kuruluma başlamadan önce update yapın. http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/wireless/DSL-N14U/FW_DSL-N14U_1076.rar
  2. Manual: Az önce modeminizin kullanım klavuzunu indirdim. Sayfa 16'dan itibaren detaylı şekilde kurulumu açıklıyor.

Firmware nasıl kurulur bilmiyorum. Nereden öğrenebilirim?

Ben Firmware güncellemeden kurulum yaptım. Şimdi klavuzdaki gibi güncelleme yapsam herhangi bir sorun olur mu? Şu an sorunsuz çalışıyor. Ama eski ethernet kablosunu kullanmak zorunda kaldım. Çünkü Asus'un verdiği kablo kısa kaldı benim sistemim için. Şu an ethernet ışığı sürekli yanıp sönüyor. 1. porta taktım. Sürekli yanıp sönüyor ama kesintisiz internet kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…