Merhaba, technopatın rehberini izledikten sonra şuan uzerinde Win7 olan laptopuma dual boot olarak Mavericks kurmayı deniyorum, ama [IOBluetoothHCIController] komutunda oluşan donmayı aşamadım.
Konuları incelediğimizde unibeast ile kurulum yapabılmıs olan kullanıcılar var ama rehber'de clover kullanıldıgını ıcın ve unibeast'le kurulum yapabılmek için once iatkos ml2'yi virtualbox'a kurmak gerektiği için sıcak bakmadım.
unibeastle dual boot oluyor mu onu da bilmiyorum.
Bu sorun klasik. Ben de kendi çabam ile bu sorunu aştım. Büyük ihtimal pc nizde Bluetooth yok olmadığı için error veriyor. Bende bu sorunu IOBluetoothHCIController kext leri silerek aştım.
Bu sorun klasik. Ben de kendi çabam ile bu sorunu aştım. Büyük ihtimal pc nizde Bluetooth yok olmadığı için error veriyor. Bende bu sorunu IOBluetoothHCIController kext leri silerek aştım.
Tamamen saçmalamışsınız. Bu sorunun PC'de Bluetooth olması ile uzaktan yakından hiçbir ilgisi yok. Bu sorun ekran kartı sorunudur. Bilmediğiniz konularda boş ahkam kesip milleti yanlış yönlendirmeyin! Sorun bariz Optimus sorunu ve ekran kartından dolayı takılıyor. Bu konuya bakın:
Tamamen saçmalamışsınız. Bu sorunun PC'de Bluetooth olması ile uzaktan yakından hiçbir ilgisi yok. Bu sorun ekran kartı sorunudur. Bilmediğiniz konularda boş ahkam kesip milleti yanlış yönlendirmeyin! Sorun bariz Optimus sorunu ve ekran kartından dolayı takılıyor. Bu konuya bakın:
Uzun süren aramalar sonunda sorunu aştım belki diğer arkadaşlara da yardımcı olur. Aşağıdaki linklerde 1st generation için bu ekran sorununu aşmayı hatta qe/ci özelliklerini aktif edebilmeyi anlatmışlar.
Kombinasyonları denerken ufak bi çetele tuttum 9. ya da 10. denememde Intel HD Graphics için düzgün görüntüyü aldım, şu anda tek sorunum uyku modundan çıkmaması buda çok hayati bir sıkıntı değil gibi.